info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

ZA NEPOZABNO FANTOVŠČINO/DEKLIŠČINO

Zagotovo ste že kdaj zagledali skupino fantov ali punc ter takoj ugotovili, da se gre za zabavo bodočega ženina ali neveste, kajne? Zelo pogosto lahko to takoj opazite zaradi njihovih oblačil. Ženin, nevesta ter njuni prijatelji imajo posebne majice, srajce, tudi kape in še marsikaj s čimer opozarjajo na svojo prisotnost kjerkoli se nahajajo. No, konec koncev se praznuje pomembna stvar, tako da je to popolnoma razumljivo.

Zakaj pa to počnejo?

Majice z ujemajočimi se motivi se vam ta večer zasidrajo v spomin, tudi doooolga leta po tem, ko je večer že minil. Čisto drugačen občutek je, ko iz omare vzamete majico ob kateri vam čez misli šibajo lepi spomini na fantovščino/dekliščino, kot če bi na ta večer nosili majico, ki ni bila namenjena le temu dogodku. In vedno se radi spominjamo lepih stvari, zatorej jih je potrebno ustvarjati.

Ker je kul in vas kot skupino poveže. Samo pomislite na kakšno športno prireditev, kako bi bilo, če bi vsi imeli različne drese? Lahko se zgodi, da se nekdo iz ekipe kar naenkrat izgubi. Lažje bo mimoidočim opisal/a koga išče, če bo pokazal/a motiv na majici. Prav tako pa ekipa lahko najde pogrešano/ega. Malo šale, a v vsakem hecu je nekaj resnice. 😉

Pripravite se na fantovščino/dekliščino

Khm, khm… To velja predvsem za prijatelje in prijateljice, saj ja ne boste dopustili, da sta praznujoča odgovorna za kaj takega? Če to bereta bodoča nevesta ali ženin pa kar posredovat ta članek prijateljem.

Izberite pravi motiv za zabavo, naj bo prilagojen osebnostima glavnih zvezd večera. V naši trgovini vam ponujamo pestro izbiro različnih motivov za dekliščine in fantovščine.

Ob naročilu vsaj 8-ih majic, stane ena majica le 6,00€! ISTA CENA za majice z vašim poljubnim motivom.

Napišite nam svoje želje na info@enzo.si ali pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 0801150 vsak delovnik med 8. in 17. uro.

Želimo vam, da bo ta žur res edinstven, in da vam za vedno ostane v lepem spominu. 🙂