info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

Enostranske plastificirane vizitke

Vizitke predstavljajo najosnovnejše marketinško orodje za osebno ali poslovno uporabo ter so idealne za izmenjavo kontaktnih podatkov. Prilagodite svojo podobo, postanite prepoznavni in pokažite verodostojnost vašega podjetja (ali društva) ter vaših zaposlenih.

Enostranske plastificirane vizitke zadostujejo za predstavitev vaše dejavnosti in kontaktnih podatkov ter hkrati ohranjajo dolgotrajnost zaradi zaščite.

Pri nas nudimo vrhunsko kakovostni tisk na vizitke iz tršega papirja v standardni velikosti za shranjevanje v denarnicah ali etuijih. Ponujamo tudi možnost plastificiranja s SIJAJ ali MAT premazom za dodatno zaščito vizitk. Omogočamo tudi tiskanje na različne vrste papirja in možnost zaobljenih robov.

 

Pokličite nas ali nam pišite in zahtevajte vizitke, ki vam ne bodo le olajšale navezovanje stikov, ampak tudi dodale vrednost k ugledu vašega podjetja.

Če želite dodati še večjo težo pristnosti imenu vašega podjetja, vam priporočamo izdelavo dvostranskih plastificiranih vizitk. Vsaka, čeprav na videz majhna olepšava močno vpliva na ugled vašega podjetja, saj z bogato predstavitvijo pokažete, da cenite svoje podjetje in ga jemljete resno.


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: