info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

LEŽALNIKI

Reklamni ležalniki
Kot že ime pove, je naloga oglaševanja ležalnikov spodbuditi potencialne kupce k odločitvi za nakup določenega izdelka ali storitve. Z drugimi besedami, oglaševanje na ležalnikih je prepričati kupca in mu zagotoviti, da ima izdelek ali storitev, ki jo ponujamo, boljše parametre od konkurenčnega izdelka. naši reklamni ležalniki so kot nalašč za to. Zaradi velike natisljive površine so idealna oblika oglaševanja.

Vrste reklamnih ležalnikov

Naši reklamni ležalniki so izdelani kot ležalniki z logotipom ali ležalniki s 100% tiskom. Izpeljemo vsak projekt. Zahvaljujoč našim izkušnjam in izpopolnjeni tehnologiji – naročila izvedemo hitro in učinkovito ter v poljubnih količinah.

Kateri reklamni ležalnik izbrati?

Naša ponudba obsega 3 tipe reklamnih ležalnikov in to so: enostavni ležalnik brez naslonov za roke, ležalnik z naslonjali za roke in ležalnik z naslonjali za roke in držalom za skodelico. Naše reklamne ležalnike odlikuje to, da so zelo skrbno izdelani, ležalnike pa personaliziramo že od  10 kos dalje,  zato naša ponudba ni namenjena samo velikim oglaševalskim podjetjem ali velikim hotelom, temveč tudi majhnim penzionom, kavarnam ali restavracijam.

Reklamni ležalniki za plažo
Idealna oblika oglaševanja hotela, gostišča ali restavracije je reklamni ležalnik za plažo. Takšen ležalnik na plaži pade v oči s pisano reklamo, ki je lahko natisnjena na 100% površini materiala.

Reklamiranje ležalnikov na smučišču
Naši reklamni ležalniki so idealni za smučarske proge, reklamo lahko postavite na njihovo celotno površino. Zaradi uporabe materialov za ležalnike, ki se hitro sušijo, so odlični za smučišča, kjer so izpostavljena ekstremnim vremenskim razmeram.

Ležalnik z visokokakovostnim tiskom z vašim logotipom. Ima trpežno in nepremočljivo tkanino,
odporno na vremenske razmere. Konstrukcija je narejena iz bukovega lesa.
Tkanina, nameščena na ležalnik omogoča enostavno razstavljanje za pranje.

Reklamni ležalniki za hotele
Naši reklamni ležalniki so popolni kot ležalniki za hotele ali restavracije – služijo kot pohištvo in reklama.

Reklamni ležalniki za gostinske lokale
Imate restavracijo, imate prostor zunaj ali na vrtu – želite imeti ležalnike z logotipom vaše restavracije ali z zanimivim tiskom ali morda v retro stilu. Vabimo vas k izdelavi vseh vrst reklamnih ležalnikov.

Reklamni ležalniki, naročilo manjših količin

Samo pri nas ležalniki s poljubnim tiskom, grafiko od 10 kosov. Vaše malo gostišče, kavarna, restavracija – ne želite naročiti na desetine ležalnikov – pišite nam in naročite od 10 kos reklamnih ležalnikov.

Ležalnik, kot oglaševalsko orodje

Če iščete učinkovit način za promocijo vašega podjetja ali blagovne znamke, so reklamni ležalniki odlična izbira. Naša ponudba reklamnih ležalnikov je opremljena z logotipi in blagovnimi znamkami po vaši izbiri, ki zagotavljajo odličen način za izražanje vašega sporočila v stilu. Ponujamo široko paleto možnosti od standardnih lesenih ležalnikov do zložljivih ležalnikov za plažo, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo maksimalno udobje in vidnost logotipa ali slogana vašega podjetja. Našo proizvodnjo reklamnih ležalnikov nadzirajo izkušeni strokovnjaki, ki zagotavljajo, da vsak izdelek ustreza najvišjim standardom kakovosti, dizajna in trajnosti. Uporabljamo najboljše razpoložljive materiale in skrbno izdelamo vsak kos, da zagotovimo, da izstopa od konkurence. Ne glede na to, ali potrebujete samo en stol ali veliko naročilo za dogodek, lahko zagotovimo popolno rešitev. Ponujamo tudi promocijske lesene ležalnike in možnosti zložljivih ležalnikov, ki so kot nalašč za dogodke na prostem, kot so koncerti, festivali ali poslovne dogodke. Te stole je enostavno prevažati in postavljati, tako da lahko poskrbite, da bo vaša blagovna znamka opažena brez težav. Ne glede na vrsto stola, ki ga potrebujete, imamo nekaj za vse vaše potrebe. Za poceni, a učinkovit način za promocijo vašega podjetja ali blagovne znamke ne iščite dlje od naše ponudbe reklamnih ležalnikov in ležalnikov na plaži. Z našo ekipo strokovnjakov, ki vam bo pomagala na vsakem koraku postopka, vam zagotavljamo, da boste z rezultati zadovoljni!

Ležalniki za oglaševanje

Naši reklamni ležalniki niso nič drugega kot reklamni ležalniki. Ker je lahko 100% površine tkanine potiskana z reklamo, dobimo veliko površino za oglaševanje.

Tiskana reklama za ležalnike

Reklamni ležalniki s tiskom na celotni površini so ležalniki, pri katerih je potiskana celotna površina materiala. Na takšne ležalnike lahko postavite poljubne grafike ali fotografije. Izpis je 100% površine reklamnega ležalnika

Reklamiranje ležalnikov za dogodek

Poletje je čas, ko ljudje bolj kot prej uporabljajo gostinske storitve. Poskrbite torej za okusen meni in pripravite izviren pivski vrt. Spodbujajte mimoidoče k obisku vaših prostorov s postavitvijo udobnih stolov z vašim logotipom. Zahvaljujoč njim se lahko stranke sprostijo po napornem dnevu in preživijo prijetne trenutke z družino ali prijatelji. Ležalniki na plaži s potiskom ustvarjajo prijazno vzdušje. V takšnem vzdušju je lažje pozabiti na vsakdanje skrbi in se sprostiti. Naredite vse, da vaša restavracija postane oaza, kjer lahko dobro jeste in se sprostite. Če ste uspešni, lahko računate na odlične stranke. Zato ne oklevajte! Ustvarite novo zasnovo vrta in postavite oglas za ležalnike. Če želite prostor popestriti, jih lahko kombinirate tudi z udobnimi reklamnimi fotelji, stoli, klopmi ali tabureji.

Reklamni ležalniki iz bukovega lesa

Bukev je vzdržljiva, trda, trdna in hkrati prilagodljiva za obdelavo (čeprav je na to temo veliko nasprotujočih si mnenj). Zato se bukov les uporablja za izdelavo pohištva in parketa. Zaradi trde in kompaktne strukture je še posebej uporaben pri izdelavi pohištva in lesenih ležalnikov.

Proizvajalec ležalnikov za oglaševanje.

V naši ponudbi so leseni ležalniki s tiskom, material na ležalnike je lahko potiskan le delno s termotransfer metodo ali v celoti potiskan s sublimacijsko metodo.

Metoda termičnega prenosa je sestavljena iz tiskanja samega logotipa na material katere koli barve.

Metoda sublimacije je sestavljena iz enostranskega tiskanja celotne površine belega materiala s poljubno grafiko. Spodnja stran ostane bela.

Nudimo več modelov ležalnikov:

Model SICILIA – klasičen model
Okvir – 124 x 58 cm
Platno – 130 x 43 cm

Model TIROL
Okvir – 140 x 60 cm
Platno – 145 x 43 cm

Model CALIFORNIA
Okvir – 140×65 cm
Platno – 145 x 43 cm

Model FLORIDA
Okvir – 145 x 121 x 4 cm
Platno – 155 x 101 cm

Za informativno ponudbo nas kontaktirajte

 

tirol
1601373067 6
florida
california
tirol3
1601370735 2
1601372912 5
1601373822 9
california3


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: