info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

Dvostranske vizitke

Vizitke so najosnovnejše marketinško orodje za osebno ali poslovno rabo ter so zato idealne za izmenjavo podatkov za stik. Prilagodite si svojo podobo, postanite prepoznavni in pokažite verodostojnost vašega podjetja (ali društva) ter vaših zaposlenih.

Dvostranske vizitke zadoščajo za predstavitev vaše dejavnosti ter vaših kontaktnih podatkov, hkrati pa imate še dodaten prostor za predstavitev vašega podjetja, ki ga lahko pametno izkoristite.

Nudimo vrhunsko kakovostni tisk na vizitke iz tršega papirja v standardni velikosti za shranjevanje v denarnicah ali etuijih. Ponujamo tudi možnost SIJAJ ali MAT plastificiranja za dodatno zaščito vizitk. Možnost tiskanja na različne vrste papirja in možnost zaobljenih robov.

Pokličite nas ali nam pišite in zahtevajte vizitke, ki vam ne bodo le olajšale navezovanje stikov, ampak tudi dodale vrednost k ugledu vašega podjetja.

Če želite dobremu imenu vašega podjetja dodati še večjo težo pristnosti, izdelajte plastificirane dvostranske vizitke. Vsaka, čeprav na videz majhna olepšava močno vpliva na ugled vašega podjetja, saj z bogato predstavitvijo pokažete, da cenite svoje podjetje in ga jemljete resno.


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: