info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

IKON

V naši delavnici v Domžalah izdelujemo kakovostne rokovnike po naročilu z vašimi želenimi podatki, motivom in logotipom. Rokovnik IKON je vaša izjemna priložnost za ugodno promocijo vašega podjetja, saj lahko vanj dodamo tudi poljubne strani vaših izdelkov ali storitev.

Rokovnik IKON modernega videza je zasnovan na podlagi potreb zahtevnega uporabnika, saj vsebuje vse, kar potrebujete za dobro organizacijo svojega dela. Rokovnik je izjemno praktičen, saj njegova močna spiralna vezava skrbi, da vaši zapiski na listih ostanejo varno pripeti, prav tako pa z njim prihranite prostor na mizi, saj lahko liste in platnici obračate v krogu in si tako ustvarite eno samo ploskev rokovnika.

Zaradi dveh PVC platnic, ki podpirata liste, ne potrebujete mize ali katere druge podlage, zato lahko rokovnik IKON nemoteno in z lahkoto uporabljate vsepovsod. Vrhnja platnica, pod katero je naslovnica z vašim motivom, je prosojna. Barvo zadnje platnice lahko izberete po želji ali izberete med klasičnimi barvami – črna, bela, prosojna.

Opis vsebine rokovnika:

Prva stran je namenjena vašim osebnim podatkom
– Ime in priimek
– Naslov
– Telefon / GSM
– EMŠO / Davčna številka

in podatkom o podjetju
– Naziv
– Naslov
– Telefon / GSM / FAX
– E-pošta
– Davčna številka
– Opombe

Druga stran rokovnika je celoletni koledar za leto 2022 z označenimi prazniki. Na naslednjih šestih straneh pa je na vsaki strani dvomesečni koledar s prostorom za vaše pomembne dogodke ali krajše zapiske. Pri dvomesečnem prikazu so imena mesecev zapisana tudi s starimi slovenskimi imeni.

Rokovnik ima, poleg listov s koledarskim delom, še 100 listov (200 strani) za vaše zapiske, ideje, načrte in skice. Vsaka stran rokovnika ima na vrhu ločen prostor za datum, prav tako pa je vsaka druga vrstica označena z uro od 6. do 18.

Lastnosti rokovnika

Dimenzije17 x 24

Vezavakovinska špirana – bela / črna/ zlata

Minimalno število listov
(naslovnica + koledarski del + del za zapiske)1 + 4 + 100

Material in barva vrhnje platnicePVC (prosojna)

Material in barva spodnje platnicePVC (črna, bela, prosojna ali po želji)

Večjezičnostdvojezičen (slo, ang)

Tehnike dotiska naslovne strani:color tisk

 

Izberite rokovnik IKON, če želite biti edinstveni in podariti svoj lasten rokovnik. Izstopite iz množice in izkoristite priložnost za prijazno promocijo svojih izdelkov ali storitev vašim poslovnim partnerjem ter zvestim strankam, kot tudi zaposlenim.

 

Če vas rokovnik IKON zanima, nam sporočite svoje želje in si ga zagotovite. Odgovorimo vam še isti ali naslednji delovni dan.

Izdelujemo tudi od 1 kos dalje


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: