info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

Strojno vezenje tekstila

Nudimo strojno vezenje na vse vrste tekstila, ki ga lahko naročite pri nas ali pa ga kupite drugje in pri nas naročite samo vezenje. Vezenje je obstojnejše od tiska saj pranje, likanje in sončna svetloba ne škodi prvotnemu izgledu. Vezemo od 1 kosa dalje in sicer na različne artikle: majice, kape, softshell jakne, brisače, itd. Izdelujemo pa tudi našitke različnih velikosti in oblik.

Vezenje vršimo na skoraj vse tekstilne izdelke, kot na primer:

 • vezenje majic
 • pletene kape, trakove, šale,…
 • športne kape s šiltom
 • softshell, flis, bombažne jakne
 • vse vrste brisač, brisače z imeni,…
 • nudimo strojno vezenje na izdelke in polizdelke, katere kasneje sešijete v končen izdelek
 • delovna oblačila, delovna-zaščitna oblačila, varnostna oblačila,….

Katere informacije so pomembne za pripravo cene vezenja:
Za pripravo ponudbe ali naročila z vezenje oz. cene vezenja potrebujemo od vas nekaj informacij:
– potrebujemo logotip ali besedilo, saj je cena vezenja odvisna od števila vbodov, ki so potrebni za tvorjenje logotipa oz. napisa.
– na koliko različnih mestih si želite vezenje? Večina strank se odloči za vezenje na enem mestu (ena pozicija).
– izdelek na katerem si želite vezenje (najbolje, da nam sporočite šifro izdelka oz. skupino izdelkov (na primer: majic, jakna, kapa)).
– velikost znaka ali napisa za vezenje (če ne sporočite želene velikosti vam jo določimo mi po naši najboljši presoji in bogatih izkušnjah).
– rok za izvedbo (če ga imate).

Splošno o vezenju:
Pri vezenju število barv ne vpliva na ceno. Glavni dejavnik pri  ceni je velikost vezenja – število vbodov.
Pošljite nam logotip, če logotip oz. velikost ni primerna za vezenja vam naši oblikovalci pripravijo predogled popravkov, z namenom, da bo vezenje res vrhunsko.
Za vezenje so primerni izdelki iz tkanin kot so: majice, kape, puloverji, jakne, tkane vrečke. Če izdelek ni primeren za vezenje vas o tem obvestimo in vam skušamo najti zamenjavo.
Ker v našem podjetju vse storitve dodelave izvajamo v naši delavnici – brez posrednikov, vam lahko zagotovimo najboljši način označitev izdelka, brez nepotrebnih dogovarjanj s posredniki in izvajalci.

Ali je vaše vezenje kvalitetno?
Naše vezenje je kvalitetno, saj ne varčujemo pri številu vbodov na cm2. Več kot je vbodov na cm2, bolj gosto in posledično kvalitetno je vezenje.
Z vezenjem se ukvarjamo že od leta 2005. Znanje in kvaliteto zagotavljamo. Podjetje i ns tem blagovna znamka ENZO GRAFIKA nemoteno deluje že od leta 2002

V preteklosti smo pri vas že naročili darila z vezenjem. Ali imate naš logotip shranjen?
Imamo. Vaš logotip imamo shranjen v naši arhivi, zato brez skrbi.

Da poskrbimo za vaše zadovoljstvo s kvaliteto vezenja po vaših željah, vas pred samim začetkom vezenja kontaktiramo, da se z vami dogovorimo o vseh podrobnostih ali pa vam pripravimo digitalni predogled vezenja, ker imamo tudi enoglavi stroj za vezenje vam brez problema pripravimo tudi vzorec vezenja na testnem kosu tekstila.

 


  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
  ali telefona občasno obveščate o: