info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

SI ŽELITE RES IZSTOPATI S SVOJIMI IZDELKI?

Dobrodošli v svet tehnološkega napredka.

V Enzo grafiki se že vrsto let trudimo izstopati ter stopiti iz okvirjev standardnega tiska ter svojim strankam ponuditi res vrhunsko storitev. Ena takšnih storitev je graviranje z Nd:YAG LASERJEM.

Kaj je Nd:YAG LASER?

To so neodimijevi laserji, katerih ojačevalno sredstvo je v trdnem stanju. Ti laserji temeljijo na kristalih itrij-aluminijevega-granata, med katerimi so deloma itrijeve atome nadomestili neodimovi, ki pa so sintetični kristali.

Verjetno se sprašujete, kako ta naprava deluje? Kar je tudi prav, saj vsi želimo le najboljše in v Enzo grafiki se zavedamo, da je graviranje z uporabo tega dovršenega tehnološkega napredka res vrhunsko in prava izbira za vse, ki želijo vrhunsko obdelati svoj izdelek in s tem pokazati, kako veliko jim končni izdelek pomeni.

Nd:YAG laserji imajo različne tehnike delovanja in različno dobljeno izhodno moč, predvsem je to odvisno od tega kaj si želite. Eden teh načinov je sunkovni način – rezultat katerega navadni laser ne more poustvariti. Kako super in uporaben je Nd:YAG laser naj vam pove dejstvo, da je uporabljan tudi v medicini – zobozdravstvo, onkologija, oftalmologija…

In zakaj bi se odločili za graviranje z Nd:YAG laserjem?

Ker z nobenim drugim laserjem ne boste dosegli take dovršenosti, kot vam jo ponuja Nd:YAG laser. Ker ima napredno fotokoagulacijo in je v primerjavi z drugimi laserji superioren. Ni vprašanje, če je graviranje z našo napravo prava odločitev, vprašanje je, ali želite odlično kakovost?

Če ste odgovorili z DA, vas vabimo, da si ogledate naše promocijske izdelke na katere graviramo z Nd:YAG laserjem.

Prava izbira je za graviranje kovine, kemičnih svinčnikov, vžigalnikov, obeskov…

Poglejte si poslovna darila v spletni trgovini.

Če še vedno niste prepričani smo tu za vas. V Enzo grafiki cenimo vsako vprašanje saj se zavedamo pomembnosti informacij ter odnosa, ki ga imamo do vseh strank. In naš odnos temelji na zadovoljstvu strank, zadovoljstvo bom dosegli samo s kakovostno in celovito ponudbo in ravno to vam bomo dali z Nd:YAG laserjem.