info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

PODPIRAMO EKO! STE Z NAMI?

Že od nekdaj je les eden izmed najpomembnejših in najbolj priljubljenih materialov, ki jih človek uporablja v vsakdanjem življenju. Gradimo hiše in čolne, izdelujemo pohištva, orodja, nakit, … Možnosti uporabe je nešteto.

Les je naraven material, ki sam po sebi nima škodljivih vplivov na okolje, a po industrijski predelavi lahko ta vsebuje škodljive snovi, ki na okolje in tudi zdravje človeka neugodno vplivajo. Zato smo mi za ekološke izdelke iz slovenskega lesa. Je še kaj boljšega kot EKO in domače?

Pri nas sicer ne boste zasledili lesenih hiš ali čolnov, imamo pa uporabne in simpatične ​​​EKO lesene izdelke, kot so ravnila, kuhalnice, obeski za ključe, tudi deske za rezanje. Vse izdelke pa lahko z laserskim graviranjem ali UV digitalnim direktnim barvnim tiskom tudi personalizirate z vašim poljubnim besedilom ali vašimi priljubljenimi slikami.

Prednosti naših lesenih izdelkov:

  • premazani so z zaščitnim lakom na osnovi naravnih surovin,
  • obdelani so z minimalnim izločanjem škodljivih hlapnih snovi v okolje,
  • preprosto jih je vzdrževati,
  • so bio razgradljivi,
  • prijazni do živij bitij,
  • izdelani v Sloveniji iz kvalitetnega slovenskega lesa.

Torej, zakaj ne bi tudi vi podarili bližnjim ali sebi izdelek prijazen okolju? Leseni izdelki so primerno darilo tako za slavnostne kot poslovne dogodke, rojstnodnevne zabave, ali pa bolj za šalo. In seveda, darila so še izvirnejša, če na njih pustite svoj osebni pečat.