info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

NOVI KATALOGI PROMOCIJSKIH IZDELKOV

Razveselite poslovne partnerje in/ali zaposlene s super promocijskimi darili

Bliža se zaključek leta in, ker verjamemo, da bi radi ob tej priložnosti svoje zaposlene in poslovne partnerje obdarili s svojimi promocijskimi darili, smo za Vas pripravili pester nabor različnih izdelkov, ki bodo zadovoljili vsakogar. Pravijo, da imajo vsake oči svojega “malarja” in pri Enzo grafiki se tega zavedamo, zato smo pripravili za vsak okus in žep ogromno izdelkov, ki čakajo na vaš logo ali dotisk in že lahko pričnete risati nasmeške ljudem okoli Vas. Promocijski izdelki niso namenjeni le trenutni uporabi, promo izdelki so trajni saj si ljudje zapomnijo dobro voljo posameznikov in podjetnikov. Tako bo vaše podjetje še dolgo ostalo v spominu in morda vam prav vaš logo na podarjenem koledarju, obesku, vžigalniku, pisalu, tekstilu… prinese novo stranko v bodoče. Našteli bomo le nekaj idej, vabljeni pa ste, da prelistate katalog in se odločite po svojih željah.

KOLEDARJI

Ne samo, da so zelo praktični in dobrodošli, krasili bodo domove, pisarne, delavnice. Vsem na očeh so izvrstna reklama vašega podjetja. Saj veste kako to gre; “večkrat vidimo, in tudi, če ne potrebujemo, kupimo”. Zakaj pa ne? Pri nas boste našli različne motive koledarjev. Ponujamo res pester izbor slovenskih gora, voda in narave. Tudi za ljubitelje živali smo poskrbeli in pripravili odlične motive različnih živalskih vrst. Morda vam je ljubša kulinarika? Tudi to boste našli pri nas – koledarji z odličnimi kulinaričnimi recepti. Gotovo poznate koga, ki bi mu setveni koledar prišel prav – tudi taki se najdejo v res ogromnem izboru koledarjev. Prepričani smo, da poznate tudi ljubitelje športa, avtomobilov, tovornjakov in motorjev – tudi za njih smo pripravili motive, ki jim bodo krajšali mesece. Kaj pa kakšna nagajiva ideja? V našem izboru nudimo tudi koledarje 18+, ki bodo pa res užitek listanja. V Enzo grafiki boste našli različne formate in vrste koledarjev z različnimi a zelo lepimi motivi.

VŽIGALNIKI

Le kdo bi se branil vžigalnika? Tako kadilcem, kot nekadilcem pride prav. Naj bo vaš logo na promocijskih vžigalnikih in pustite jim odpotovati v kraje kjer mogoče še niso slišali za vas. Vžigalnik gre po principu “od vrat do vrat” in opravil bo izvrstno reklamo za vaše podjetje, da ne omenjamo kako zelo boste nekoga razveselili z njim. Vžigalnikov ni nikoli preveč.

PISALA

V Enzo grafiki ponujamo različna pisala za vse vrste ljudi; tiste manj zahtevne kot tudi tiste bolj, ki cenijo kvaliteto in dizajn. Ponujamo različne darilne sete v ličnih darilnih embalažah, posamezna pisala, barvice in svinčnike. V širokem naboru lahko izberete pisalo za vsakogar. Opremite ga z vašim logom in naj pisalo opravlja svojo nalogo – torej naj piše dobro in lepo in naj vaše ime popelje še kam drugam.

ROKOVNIKI

Za res posebno darilo Vam svetujemo izbor rokovnikov, planerjev in poslovnikov kvalitetne izdelave, vizuelno privlačnih ter cenovno dostopnih. Rokovnik je odlična ideja in hvaležen bi bil vsak, ki ga dobi. Pokažite nekomu, da ga cenite in mu podarite rokovnik, planer ali poslovnik. S tem boste pokazali, da vam je mar za vaše sodelovanje tudi v bodoče. Ponujamo različne tehnike dotiska – hitro in cenovno ugodno.

Kakovostni izdelki vas čakajo v našem studiu, kjer vam izdelke personaliziramo po vaših željah. Vašim željam se prilagodimo, vam pomagamo in svetujemo, da bo izdelek najboljši in najlepši daleč naokrog.

ZAUPAJO NAM MNOGI – ZAUPAJTE NAM TUDI VI

 

Oglejte si naš katalog ali izdelke na spletu. Če želite tiskan katalog, nam to sporočite preko telefonskega klica ali e-pošte.