info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

KOLEDAR JE NAJBOLJŠE DARILO

20177 bKoledar po naročilu je edino darilo, ki osrečuje vseh 365 dni v letu. Otroške dogodivščine, ki so se zgodile tekom leta natisnite v koledar in ga podarite babicam in dednkom, zelo bodo navdušeni, saj bodo jih bodo vnuki z koledarja vsak mesec osrečevali z drugo (lahko je na koledarju tudi več slik) sliko. Ob začetku novega meseca bodo z zanimanjem in pričakovanjem obračali nov list na koledarju.

Stranki smo svetovali, glede zahvale pri poroki, da ji izdelamo koledar s slikami poroke, svatje so bili zelo veseli darila, saj so se na poročni dan spominjali celo leto ob pogledu na koledar. Ponosni smo da izdelujemo koledarje za vse priložnosti. Koledarje izdelujemo tudi za leto 2017. Izpopolnili smo aplikacijo za izdelavo koledarja, tako ga lahko izdelate sami in s tem prihranite!

 

Kaj o koledarju pravi SSKJ:      koledár  -ja m (á) 1. sistematična razdelitev leta na dneve, tedne in mesece: pomanjkljivosti obstoječega koledarja ♦ astr. gregorijanski koledar ki ga je vpeljal Gregor XIII. in je še sedaj veljaven; julijanski koledar ki ga je vpeljal Julij Cezar 2. list, več listov (papirja) z razdelitvijo leta na dneve, tedne in mesece, navadno s podatki o luninih menah, praznikih: obesiti koledar na steno; zapisati podatek na koledar / namizni, stenski, žepni koledar; stoletni koledar s podatki za najmanj sto let // knjiga, ki vsebuje poleg koledarskih podatkov še praktično poučne in literarne sestavke: prebirati koledar; marsikaj zanimivega je v tem koledarju / Izseljenski koledar ki ga izdaja Izseljenska matica Slovenije; koledar Prešernove družbe 3. publ., navadno s prilastkom razpored, red: pripravili so natančen koledar tekmovanj v zimski sezoni / izdelati koledar cvetenja medovitih rastlin ♪