info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

5 RAZLOGOV ZA PERSONALIZIRANO DARILO

Nedvomno so personalizirani izdelki v zadnjem času postali velik HIT, ko se gre za obdarovanje naših bližnjih ali poslovnih partnerjev. In zakaj ne? Če že preprosto graviranje imena vam posebne osebe naredi darilo bolj osebno, je vredno poizkusiti. Konec koncev, gre za dodajanje vaših občutkov v darilo, mar ne?

Poleg tega se osebna darila lahko podarijo vsem, bodisi moškim, ženskam, otrokom ali starejšim. Ta posebna darila poskrbijo, da v množici daril izstopate ter tudi iz povprečnega izdelka naredite darilo v očeh prejemnika pomembno in cenjeno.

Preberite si 5 razlogov, zakaj izbrati personalizirano darilo. 🙂

1. Utrjuje vez med osebama

Eden od glavnih razlogov, zakaj bi si kdorkoli želel izbrati personalizirano darilo, je omogočiti, da se ustvari ali poudari posebna vez med osebama. In s takim darilom lahko to posebno vez med vami in osebo, ki jo cenite, utrdite.

Ko v darilo vložite vašo ustvarjalnost, poskrbite za to, da se prejemnik nanj hitreje in močneje naveže ter izdelek dolgo in z veseljem uporablja.

people 2567657 640

 

2. Vaš oseben pečat

Prejemniku date vedeti, da ste darilo izbrali posebej za njih, in da ga niste kupili samo zato, da ne pridete na zabavo praznih rok. Vaš trud in pozornost zagotovo ne bosta ostala neopažena.

fathers day 2798916 640

 

 

3. Primerno za vsako priložnost

Dejstvo, da personalizirana darila ustrezajo vsaki priložnosti, je tisto, kar jih naredi popolna za vsakogar. Naj bo to poroka, rojstni dan ali kateri koli drug dogodek, personalizirano darilo z veseljem prejme vsaka oseba.

affair 1238430 640

 

4. Nič hudega, če oseba prejme enako darilo

Včasih se zgodi, da povabljenci, ki pridejo na isto zabavo, prinesejo enako darilo. Temu nerodnemu dogodku se lahko izognete tako, da svoje darilo personalizirate z vašim domiselnim in edinstvenim motivom. Kaj mislite, katero oziroma čigavo darilo bo oseba raje uporabljala? 🙂

oops 1432954 640

 

5. Ni le eno izmed daril

Izstopite iz množice in personalizirajte darilo. Neverjetno je, kako že majhna prilagoditev izdelka naredi dogodek nepozaben.

bag 15709

 

Oglejte si ideje za praktična in simpatična darila na naši maloprodajni spletni strani  www.tiskarnaidej.si

 

In še mnogo več … 🙂