info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

Magnetne nalepke

Magnetne nalepke – magnetno folijo tiskamo digitalno na 0,8mm magnetno folijo, ali natisnemo na 7 letno samolepilno folijo in kaširamo na magnetno folijo.  ki je primerna za uporabo na avtomobilih. Površina, na katero se nalepka primagneti, je lahko ravna ali rahlo ukrivljena, ne sme pa imeti ostrih preskokov. Površina mora pa biti pred uporabo dobro očiščena, prav tako tudi zadnja stran magnetne nalepke. Čisti se lahko z milnico.

Nalepke izdelujemo pravokotne ali izrezane po obliki.

Za dodatno zaščito jih plastificiramo v mat ali sijaj izvedbi. Nalepke so obstojne do 5 let.

Pomembno opozorilo: Nalepke niso primerne za uporabo v ekstremnih vremenskih pogojih (npr. vročinski valovi oz. visoke temperature), saj jih lahko visoka temperatura poškoduje.  Ob povišanih temperaturah, zmrzali itd. je za nemoteno in kvalitetno uporabo priporočljivo dnevno odstranjevati magnetno nalepko ter obrisati nalepko in podlago.  Uporaba magnetnih nalepk je izključno na lastno odgovornost. Podjetje EG d.o.o. ne prevzema odgovornosti za morebitne poškodbe ali izgubo.

Na tej povezavi si lahko ogledate navodila za uporabo magnetne folije za vozila: https://www.enzo.si/navodil/navodila-za-uporabo-magnetne-folije-za-vozila/ 


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: