info@enzo.si

Pošljite povpraševanje!

051 605 000

Imate vprašanje?

CERADE IN PVC TRANSPARENTI

Izdelujemo – tiskamo ceradna platna in mreže vseh dimenzij, robljenje, rinkanje. Tiskamo do širine 160 cm, širše grafike sestavimo, tako da lahko izdelamo cerade vseh želenih dimenzij.  Tiskamo na kvalitetne materiale. Tisk izvajamo z vrhunskimi napravami  Mimaki – UV tisk ali SOLVENTNI tisk – visoka resolucija – dolga obstojnost.

Nudimo tisk na sledeče materiale, ki so stalno na zalogi:

Enostranski transparenti – frontlit
Tiskamo jih na kvalitetno pol svetleče PVC ceradno platno, gramature 510g. Transparente ojačamo z varjenjem robov in opremimo s kovinskimi obročki (rinkami), ki omogočajo enostavno montažo na fasade, ograje in namenske konstrukcije.

Dvostranski transparenti – blockout
Tiskamo jih na kvalitetno blockout PVC ceradno platno, gramature 620g, s črno sredico, ki zagotavlja popolno neprosojnost in omogoča dvostranski tisk. Primerni so predvsem za čezcestne transparente, pa tudi za opremo trgovin, kjer je zahtevana vidnost iz obeh strani.

Perforirani transparenti – mesh
Za vetru izpostavljene lokacijo so primerni transparenti, ki jih tiskamo na perforirano ceradno platno, gramature 360g. Zaradi dekorativnega izgleda so primerni tudi za opremo sejemskih postavitev, kadar je zahtevana delna prosojnost.

Osvetljeni transparenti – backlit
Uporabljajo se za svetlobne table velikih dimenzij. Tiskamo jih na mlečno belo prosojno ceradno platno z dvojnim nanosom barve, ki omogoča živahne in močne barve ob osvetlitvi.

Velike transparente  izdelamo z varjenjem segmentov.

CERADNA PLATNA ZA PRAZNOVANJA

Izdelujemo vse vrste transparetntov / ceradnih platen. Vodoodporno gumirano ceradno platno ima zakovice na vseh straneh za pritrditev ter kakovosten ...

PREBERI VEČ >


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: