BREZPLAČNA DOSTAVA ZA VSA NAROČILA NAD 50,00 €

KIPEC KOLESAR

KIPEC KOLESAR

Kipec kolesarja - RFEXL5001

BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD 50,00 €

OMOGOČAMO VAM
VAREN NAKUP

 

Nagrada kipca je prepoznavni simbol in priznanje za izjemen dosežek na športni prireditvi. Kipci se običajno podeljujejo najboljšim tekmovalcem v različnih disciplinah, kot so tek, plavanje, kolesarjenje, gimnastika, košarka, nogomet in drugi športi. Kipci so običajno izdelani iz različnih materialov, kot so kovina, steklo, kristal ali les ter pogosto vključujejo ime prireditve in ime zmagovalca.

 

H (cm) 21
Kategorija:

Nagrada kipca predstavlja velik uspeh in priznanje za športnika, ki je s trudom, predanostjo in talentom premagal svoje tekmece ter dosegel najvišjo raven uspeha na tekmovanju. Športniki običajno čutijo poseben občutek ponosa in zadovoljstva ob prejemu nagrade kipca, saj ta predstavlja priznanje za njihovo trdo delo in predanost svojemu športu.

Nagrada kipca ima tudi pomembno vlogo pri spodbujanju tekmovanja in izboljšanju kakovosti športnih prireditev. Tekmovalci se trudijo doseči najboljše rezultate, da bi lahko prejeli to prestižno nagrado, kar pomeni, da morajo stalno izboljševati svoje sposobnosti in se boriti proti svojim tekmecev. To vodi k boljšemu tekmovanju in višjemu nivoju kakovosti športnih prireditev, kar je koristno tako za tekmovalce kot za gledalce.

V skupnosti športnikov je prejemanje nagrade kipca velik dosežek in predstavlja spoštovanje do njihovega trdega dela in uspehov. S tem se spodbuja tudi nove generacije športnikov, da sledijo svojim sanjam in si prizadevajo za dosego svojih ciljev. Nagrada kipca je tako pomemben simbol športnih dosežkov in predanosti, ki navdihuje športnike in spodbuja vrhunske dosežke.

 

IMG 4014  metline wood razem

SORODNI PRODUKTI

IZ KATEGORIJE

19,36  Cena vsebuje DDV

62,92  Cena vsebuje DDV

116,05  Cena vsebuje DDV


    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova
    ali telefona občasno obveščate o: